UPRGADE - DKC Arrangement


HOTEL ARRANGEMENTEN -  "Deze formule is onze garantie voor een geslaagd weekendje weg!"

IBIS*** ARRANGEMENT


U wil graag een weekendje Antwerpen combineren met een gezellige avond in Theater Elckerlyc? Deze formule is onze garantie voor een geslaagd weekendje uit in eigen land.

Een zorgeloze overnachting in een moderne kamer van het IBIS HOTEL ANTWERPEN met alle nodige luxe waaronder een heerlijk ontbijt. Nadien kunt U zich verder onderdompelen in de Metropool Antwerpen met zijn vele winkels en musea.  Ook Uw parking is voorzien en inbegrepen in het arrangement.INHOUD - VOOR 2 PERSONEN :
  • 1 kamer voor twee personen in het bijgelegen IBIS HOTEL ANTWERPEN CENTRUM.
  • Uitgebreid ontbijtbuffet voor twee personen.
LIGGING IBIS HOTEL ANTWERPEN :

Hotel ibis
Meistraat 39 - 2000 Antwerpen
Tel. (+32)3/393.90.02 - Fax. (+32)3/234.29.21

Hotel Ibis Antwerpen Centrum heeft 150 moderne kamers en ligt in het historische, culturele en commerciële centrum van Antwerpen.  Het hotel is modern ingericht met airconditioning en draadloos internet en bevindt zich op slechts 2 minuten lopen van ‘de Meir’, de belangrijkste winkelstraat.

 
Prijs voor deze upgrade is € 109 (exclusief tickets)

Reserveren hotel
+ tickets op
elckerlyc.be


 

MERCURE**** ARRANGEMENT


U bent op zoek naar een luxe overnachting in Antwerpen met een avondje theater in THEATER ELCKERLYC? Dan is deze formule alvast onze garantie voor een geslaagd weekendje uit in eigen land.
 
Theater combineren met een zorgeloze overnachting in een moderne kamer van het MERCURE HOTEL ANTWERP CITY CENTRE waar u kunt genieten van alle nodige luxe. De volgende morgen krijgt u een uitgebreid ontbijt en kunt u zich verder onderdompelen in de Metropool Antwerpen met zijn vele winkels en musea. Ook uw parking is voorzien en inbegrepen in het arrangement.


 
INHOUD - VOOR 2 PERSONEN :
  • 1 kamer voor twee personen in het bijgelegen MERCURE HOTEL ANTWERP CITY CENTRE.
  • Uitgebreid ontbijtbuffet voor twee personen.
LIGGING MERCURE HOTEL ANTWERP :

Mercure Hotel Antwerp City Centre
Quinten Matsijslei 25 - 2018 Antwerpen
Tel. +32 (0)3 231 15 15

Het stijlvolle MERCURE HOTEL ANTWERP CITY CENTRE is gelegen in het centrum van de stad, dichtbij alle actie. Het Centraal Station ligt op 5 minuten wandelen doorheen de Diamantwijk en op enkele minuten wandelen van THEATER ELCKERLYC. Wifi is gratis beschikbaar in alle kamers en publieke ruimtes. In de fitnessruimte onderhoudt u uw fitness routine. Aan het eind van de dag komt u tot rust in de Lounge Bar waar u geniet van een ruime keuze aan bieren, wijnen, koffie en snacks.
 
Prijs voor deze upgrade is € 119 (exclusief tickets)