EXTRA BENEFIET VOORSTELLING

Section: Een perfect huwelijk
Na een inbraak beslissen de acteurs om nu zondag een extra voorstelling te spelen als benefiet! Daar durft niemand NEEN op zeggen! Allen daarheen...

Theater Elckerlyc en producent De Komedie Compagnie werden onlangs het slachtoffer van een inbraak in het theater. De daders gingen er vandoor met een aanzienlijk bedrag aan kassagelden. Een grote tegenslag voor het team achter De Komedie Compagnie, nl. Dirk Van Vooren en Nico Warrinnier. Zij baten sinds kort ook Theater Elckerlyc uit en zijn dus volop aan het investeren in deze nieuwe infrastructuur.

De cast van EEN PERFECT HUWELIJK nam daarom het initiatief om gratis een extra voorstelling te spelen. Danni Heylen, Patrick Onzia, Britt Van der Borght, Fleur Brusselmans en Ann Van den Broeck spelen dus de allerlaatste voorstelling van EEN PERFECT HUWELIJK op zondag 18 mei om 20u15 t.v.v. De Komedie Compagnie & Theater Elckerlyc.

Een vol Theater Elckerlyc op die zondag avond, de allerlaatste voorstelling van dit seizoen, zou dan ook de kers op de taart zijn! Op die manier kunnen Dirk & Nico het geleden verlies door de inbraak deels recupereren. Dirk Van Vooren en Nico Warrinnier danken hen bij deze voor dit bijzondere gebaar.