PERSMOMENT LOOPT IN HET HONDERD!

Section: Stuk Ongeluk!
Vanmorgen verliep de castvoorstelling niet helemaal zoals we hadden gedacht...!
Sinds deze week repeteert regisseur Stany Crets met acteurs de acteurs van "Stuk Ongeluk" en wou deze topcast voorstellen aan de nationale pers:
Koen Van Impe, Tania Kloek, Kobe Van Herwegen, Sébastien De Smet, Jan Van Dyke, Britt Van der Borght, Dirk Van Vooren en Sven De Ridder maken zich klaar om vanaf 20 april te schitteren in deze geweldige komedie.

Producent THEATERTAINMENT bereidt met deze titel een spraakmakende komedie voor in opdracht van het theatergezelschap De Komedie Compagnie. Natuurlijk had regisseur Stany Crets iets bijzonders in petto bij aanvang van de repetities. De hele cast stuurt hij zogezegd op inlevingsstage naar Domein Hof Ter Linden, een neoclassicistisch kasteel uit de 18de eeuw.

Wat volgde ter plekke was een ochtend waarin niets was wat het leek en waarbij het bijhorende persmoment zwaar in het honderd liep, door een in scène gezette brand en gewonde acteurs... Gelukkig kwam alles toch nog goed en ging het vooral over de beleving van een stuk waarin alles mis gaat dat kan misgaan.

De feestelijke première van "Stuk Ongeluk", de adaptatie van het succesvolle "The play that goes wrong", is op 22 april in Theater Elckerlyc te Antwerpen.