Nieuws

WAT EEN SOEP LAATSTE KANSENSection: Wat een soep!
Allerlaatste voorstellingen met beperkte plaatsen voor deze pittige komedie WAT EEN SOEP met Luc Caals en Dirk Van Vooren die schitteren als nooit te voren...
WAT EEN SOEP OP TOURSection: Wat een soep!
Extra voorstellingen in héél Vlaanderen van de pittige komedie WAT EEN SOEP met Luc Caals en Dirk Van Vooren die schitteren als nooit te voren...
WAT EEN SOEP EXTRA VOORSTELLINGSection: Wat een soep!
Extra voorstelling van de pittige komedie WAT EEN SOEP op zaterdag 5 mei om 20u15.  Luc Caals en Dirk Van Vooren schitteren als nooit te voren met aan hun zijde Britt Van der Borght, Karin Jacobs en de Nederlandse Nadine Nijman.

WAT EEN SOEP SUCCESVOL IN PREMIERESection: Wat een soep!
Op 30 maart ging Luc Caals en Dirk Van Vooren succesvol in première met de pittige komedie WAT EEN SOEP van de Britse auteur Patrick Cargill. In de vrouwelijke hoofdrollen schitteren Britt Van der Borght, Karin Jacobs en de Nederlandse Nadine Nijman.

WAT EEN SOEP BINNENKORT IN PREMIERESection: Wat een soep!
Vanaf 30 maart spelen Luc Caals en Dirk Van Vooren de pittige komedie WAT EEN SOEP van de Britse auteur Patrick Cargill. In de hoofdrollen verwelkomen we verder Britt Van der Borght, Karin Jacobs en de Nederlandse Nadine Nijman.