2x2 op de canapé - Cast
JOHNY VONERS

Hij is vooral bekend als Xavier uit F.C. De Kampioenen, een rol die hij meer dan 20 jaar vertolkte. Voners trad in 1960 reeds op als 15-jarige knaap in de variété. Naast acteren bouwde Voners sinds 2000 ook een zangcarrière uit. Johny heeft een natuurlijke feeling voor komedie en was dan ook meteen enthousiast om aan deze productie mee te werken.

KARIN JACOBS
Karin speelde in verschillende televisieseries en films. Ze werd bekend met haar rol in Wittekerke. Schrijft boeken, geeft lezingen en speelde onlangs nog in de musical Anatevka naast haar zoon Jelle en dochter Clara. Ze speelde in 2012 de vrouw van Luc Caals in de komedie Wat een soep!

FRANS MAAS
Frans is vooral een theateracteur. Zijn bekendste televisierollen speelde hij in Familie en in Grappa. Hij speelde gastrollen in Flikken, Spoed, Witse, enz... In zijn jonge jaren speelde hij ook mee in bekende VRT-feuiletons zoals Wij, Heren van Zichem, Keromar en Het zwaard van Ardoewaan. 

BEN ROTTIERS
Ben is vooral bekend om zijn rollen in Familie en F.C. De Kampioenen. Verder heeft hij enkele gastrollen gespeeld in o.a. Flikken.  Hij was ook 15 jaar verbonden aan het Jeugdtheater in Antwerpen. Onlangs stond Ben nog op de planken van Theater Elckerlyc met een ontblood, glimmende torso in de komedie Ladies Night.

KATRIEN DEBECKER
Haar bekendste rollen speelde Katrien in Spoed en momenteel nog steeds in Familie. Daarnaast vertolkte ze in 2008 een hoofdrol in de komedie Happy Singles. Ze speelde gastrollen in Het Park, 2 Straten verder, Wittekerke, enz... Ze speelt sinds 1993 in verschillende theaters, Theater Antigone, Arca theater, Bourla, Raamtheater en de Paardenkathedraal, waar ze in 2008 een nominatie voor de Theo d'Or in de wacht sleepte voor haar rol als Charlotte in "Nachtwake'.

REGIE : JAN VERBIST


Terug naar ARCHIEF