Boeing Boeing - Cast
CARRY GOOSSENS
Carry Goossens werd bij het grote publiek bekend door zijn rol van Oscar in F.C. De Kampioenen. Verder speelde hij opmerkelijke rollen in Lili en Marleen, Twee straten verder en Café Majestic. Afgelopen jaren was hij heel actief in het theater en speelde de komedies Napoleon naast Camilia Blereau en recent nog in Schone Schijn naast Myriam Bronzwaar. Na Boeing Boeing gaat Carry ook op tour in Vlaanderen met zijn Cowboy Conference. Hij is een graag geziene gast bij De Komedie Compagnie en speelde reeds in Ladies Night, Als de kat van huis is en in bekende Neil Simon komedies Een raar koppel en De Sunshine Boys naast Dirk Lavrysen.

ERIK VAN HERREWEGHE
Erik Van Herreweghe is in het theater actief geweest bij NTG, Blauwe Maandag Compagnie, Arca, Publiekstheater, Het Toneelhuis, enz… Hij speelde onlangs nog het succesvolle Aleksej in Het Paleis. Zijn televisierol van Patrick Cremer, de vader van Kaat in Kaat & co, maakte hem bekend bij het grote publiek. Speelde gastrollen in Witse, Flikken, Heterdaad, Aspe, Zone stad, en Los Zand. Daarnaast was hij ook te zien in de bioscoopfilm Confituur van Lieven Debrauwer en in Alles moet weg van Jan Verheyen. Het is de vierde keer dat Erik bij ons te gast is en de eerste keer in een hoofdrol.

MARIANNE DEVRIESE
Marianne werd geboren in 1980 en studeerde af aan Studio Herman Teirlinck, haar passie ligt vooral bij theater. Ze speelde in Mankepootstekeblind naast Bert Cosemans, een jeugdvoorstelling over de Griekse mythe van Oedipus. Verder speelde ze in de voorstelling De straat en in de Sketch Show. Dat laatste schreef ze zelf en speelde er ook in mee. We kennen haar uiteraard ook van een aantal bekende televisierollen in De Kotmadam, En daarmee basta, Vermist, Danni Lowinski en uiteraard... van haar vaste rol in Familie op VTM. Marianne is samen met Steve Geerts met wie ze twee dochters heeft, Lina en Ava. Het is haar eerste rol in een komedie bij De Komedie Compagnie.

GREET ROUFFAER
Greet Rouffaer genoot haar opleiding aan de Koninklijke Balletschool te Antwerpen. Hoewel ze sinds haar afstuderen vele rollen in musicals en theater vertolkte, in verschillende televisieseries te zien was zoals Alfa Papa Tango, Commissaris Roos, FC De Kampioenen, Bex & Blanche, Witse, Aspe en Binnenstebuiten, herinnert het grote publiek haar vooral als Nellie de Donder in Wittekerke op VTM. Ze vertolkte in die periode ook een hoofdrol in de film Max naast Jacques Vermeire. Als bekroning voor haar rol in Wittekerke won ze twee keer het 'Gouden Oog’ voor beste Vlaamse actrice. Greet was ook meter van de Levenslijn-actie in 1996, waarvoor ze een recordbedrag aan fondsen ophaalde. De Komedie Compagnie is erin geslaagd haar, na een lange afwezigheid in het theater, met Boeing Boeing opnieuw op de scène te krijgen. We hopen dan ook dat we vanaf nu nog lang van haar acteerspel mogen genieten in het theater, naast film en televisie.

CHRISTEL DOMEN
Christel is afgestudeerd aan Studio Herman Teirlinck in 1986. Kreeg haar eerste theaterervaringen in kleine theaters zoals Malpertuis, Het gevolg, Raamtheater en Antigone. Verder speelde ze ook in grote gezelschappen zoals KJT, KNS, KVS en NTGENT. Voor televisie werkte ze mee aan Klein Londen klein Berlijn en De put. Het brede publiek kent haar vooral van de rol Nieke in Lili en Marleen, Martine in Thuis en Nathalie in Familie op VTM. De kinderen kennen haar dan weer van de Elfenheuvel op Ketnet. Het is Christel haar eerste rol bij De Komedie Compagnie.

DANNI HEYLEN
Haar bekendste rol is ongetwijfeld die van Pascale De Backer in de populaire serie F.C. De Kampieoenen. Zij vertolkt deze rol al sinds de start van de serie op 6 oktober 1990. In 1974 echter begon ze haar carrière als actrice in het gezelschap ‘Het reizend volkstheater’. In 2011 was ze al te gast bij ons naast Carry Goossens in Als de kat van huis is.


Terug naar ARCHIEF