Een perfect huwelijk - Cast

PATRICK ONZIA

Patrick is een zanger, acteur, entertainer, presentator, enz...  Kinderen kennen hem als Dobus en als aangever was Patrick een vaste waarde bij de Caals & Van Vooren revues. Patrick is vertrouwd met komedie en speelt regelmatig in Vlaanderen en Nederland. Vorig seizoen nog in het succesvolle Taxi Taxi.

DIRK VAN VOOREN
Dirk is vooral bekend van zijn acts, revues en shows. Kinderen kennen hem uit de serie Piet Piraat. Hij is de bezieler van deze compagnie en speelde al verscheidene komedies, zoals Wat een soep, Kom van dat dak af en Zwijg Kleine!

BRITT VAN DER BORGHT
Britt werd bekend in De Kotmadam. Ze speelde in W817 en in Plop in de wolken. Maakte samen met Anne Denolf het sketchprogramma Oekanda. In 2008 was ze te bewonderen in Steracteur Sterartiest. Bij de Komedie Compagnie is Britt regelmatig te zien in verschillende komedies.

ANN VAN DEN BROECK
Ann speelde in diverse musicals, zoals The Hired Man, A little Night Music, She Loves Me, Merrily We Roll Along, Into The Woods, Dracula, Peter Pan, Edith & Simone, Beauty and the Beast en Elisabeth. Ze is ook bekend van haar tv rollen in Thuis en Spoed. Ze werd in haar carrière al enkele malen genomineerd en won in 2004 haar eerste Vlaamse Musicalprijs.

FLEUR BRUSSELMANS
Fleur studeerde aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel, waar ze de richting musical volgde. Haar bekendste rol is die van Emma in de tienersoap Spring. Je vindt haar ook regelmatig terug in musicals. Jaarlijks organiseert ze ook een musicalstage voor kinderen. Het is haar eerste komedie bij de compagnie.

DANNI HEYLEN
Haar bekendste rol is ongetwijfeld die van Pascale De Backer in de populaire serie F.C. De Kampieoenen. Zij vertolkt deze rol al sinds de start van de serie op 6 oktober 1990. In 1974 echter begon ze haar carrière als actrice in het gezelschap ‘Het reizend volkstheater’. In 2011 was ze al te gast bij ons naast Carry Goossens in Als de kat van huis is.


Terug naar ARCHIEF