Jan, Pier & Pol - Cast

JAN VAN HECKE

Bekend van Big en Betsy, De Kotmadam en Emma. Hij speelde gastrollen in Het Park, Buiten de zone, Spoed, Recht op Recht, Wittekerke, Aspe en Kinderen van Dewindt. Jan speelde ook in verschillende theaters zoals Troubleyn en Het Toneelhuis. Het is zijn eerste komedie bij de compagnie. 

PETER BULCKAEN
Peter Bulckaen werkte mee aan de komedie Een leugentje om kerstmis en de klucht Kom van dat dak af. Is vooral bekend geworden als Max in Wittekerke. Momenteel heeft hij ook een vase gastrol in Familie. Het is Peter zijn 7de komedie bij de compagnie.

DIRK VAN VOOREN
Dirk is vooral bekend van zijn acts, revues en shows. Kinderen kennen hem uit de serie Piet Piraat. Hij is de bezieler van deze compagnie en speelde al verscheidene komedies, zoals Wat een soep, Kom van dat dak af en Zwijg Kleine!

SASKIA DEBAERE
Saskia speelde onder meer in Droge voeding, kassa 4, en had verder nog gastrollen in onder andere de Kotmadam, 'Chris en co', F.C. De Kampioenen en Terug naar Oosterdonk. In 2010 schitterde ze in Een raar koppel, als één van de zussen 'Vink', naast Britt Van der Borght.

DANNI HEYLEN
Haar bekendste rol is ongetwijfeld die van Pascale De Backer in de populaire serie F.C. De Kampieoenen. Zij vertolkt deze rol al sinds de start van de serie op 6 oktober 1990. In 1974 echter begon ze haar carrière als actrice in het gezelschap ‘Het reizend volkstheater’. In 2011 was ze al te gast bij ons naast Carry Goossens in Als de kat van huis is.

ANKE HELSEN
Anke Helsen speelde bij Het Raamtheater, Het Fakkeltheater en Het Nieuwe Boulevardtheater en op televisie gastrollen in o.a. Lili en Marleen.  Vaste rollen had ze in Spoed en nog steeds in Piet Piraat. Ze speelde voor het eerst bij ons tijdens de eerste productie in 2008 Zwijg Kleine!

DIRK LAVRYSEN
Dirk Lavrysen heeft ervaring met komedies, zoals Een raar koppel en Verkeerd verbonden. Verder kennen we hem van F.C. De Kampioenen, Thuis en kreeg hij vaste rollen in Lili & Marleen en recent nog in Grappa op VTM. Hij is een graag geizien acteur bij het publiek van De Komedie Compagnie.

BRITT VAN DER BORGHT
Britt werd bekend in De Kotmadam. Ze speelde in W817 en in Plop in de wolken. Maakte samen met Anne Denolf het sketchprogramma Oekanda. In 2008 was ze te bewonderen in Steracteur Sterartiest. Bij de Komedie Compagnie is Britt regelmatig te zien in verschillende komedies.

DIMITRI DERAEDT
Sinds zijn tiende levensjaar is Dimitri De Raedt een fervent amateuracteur. Hij is een vaste waarde van Het Lierse Schoolbondtheater en ook bij het MJT was hij menige jaren een deel van de vaste cast. Verschillende activiteiten passeren zijn toneelrevue. Met zijn ambachtelijke theater ‘smoel’ is Dimi een mooie aanvulling bij deze sterke cast.

Terug naar ARCHIEF