Kassa Kassa - Cast

BEN ROTTIERS
Ben is vooral bekend geworden dank zij zijn rollen in Familie en F.C. De Kampioenen. In Familie vertrok hij als Ben Van der Venne naar Afrika en in F.C. De Kampioenen kwam hij als Pol De Tremmerie terug uit Afrika. Hij begon zijn loopbaan in 1981 bij Het Koninklijk Jeugtheater. Recent speelde hij nog in 2x2 op de canapé en Ladies Night.

DIRK VAN VOOREN
Dirk vormde 10 jaar lang het duo Caals & Van Vooren met Luc Caals aan zijn zijde, eerst in Het Witte Paard nadien met een eigen show in het Casino van Blankenberge. Kinderen kennen hem van de Studio 100 serie Piet Piraat. Hij is sinds 2008 de bezieler van De Komedie Compagnie en speelde er al verscheidene komedies. Sinds 2013 is Dirk ook de artistiek leider van Theater Elckerlyc, hij maakt van dit theater een receptief Stadstheater in hartje Antwerpen.

PETER BULCKAEN
Peter Bulckaen werkte mee aan de komedies Boeing, Boeing en Foei Minister! Bij De Komedie Compagnie schitterde hij in Zwijg kleine! en vorig jaar nog in Taxi Taxi en Jan, Pier & Pol. Ook op televisie is Peter een graag geziene acteur, is bekend geworden als Max in Wittekerke, speelde sketches in Grappa en heeft momenteel een vast rol in de VTM soap Familie. Onlangs toerde Peter met de West Vlaamse klucht De latste kanse aan de zijde van Jeroen Maes.

BRITT VAN DER BORGHT
Britt werd bekend van haar rol in De kotmadam. Ze was de assistente Aurore van Kobe in Zo is er maar één, de cup. En in 2009 deed ze mee in de K3 show. Ondertussen zit ze regelmatig in de studio voor het inspreken van stemmen voor tekenfilms en animatiereeksen. Verder kennen de kleinsten haar uit de kinderreeks Dobus. Ze is een graag geziene gaste bij De Komedie Compagnie.

DIRK LAVRYSEN
Dirk Lavrysen debuteerde in Eén vloog over het koekoeksnest in 1977. Maar heeft ondertussen een rijke ervaring opgedaan met het spelen en regisseren van komedies, zoals Slisse & Cesar en Taxi Taxi. Verder kennen we hem van hoofdrollen in Lili & Marleen, Grappa en Los Zand op VTM. Hij was al verschillende keren te gast bij De Komedie Compagnie als acteur maar ook als regisseur.

KATRIEN DE BECKER
Katrien haar bekendste rollen zijn die in Spoed en in Familie sinds 2009. Daarnaast vertolkte ze in 2008 een hoofdrol in de komedie Happy Singles. Ze speelt sinds 1993 in verschillende theaters, waaronder: Theater Antigone, Arca theater, Bourla, Raamtheater en de Paardenkathedraal (in Utrecht), waar ze in 2008 een nominatie voor de Theo d’Or in de wacht sleepte voor haar rol als Charlotte in Nachtwake van Lars Norèn.

LUDO HELLINX
Ludo is het meest bekend geworden door zijn rol in de politieserie Flikken. In het theater speelde hij Marcel Kiekeboe in de theaterproductie Baas boven baas. In het najaar van 2009 leerde het jonge publiek hem kennen als circusdirecteur in de nieuwe Studio 100 reeks Dobus. Het is zijn tweede komedie bij De Komedie Compagnie.

AGNES DE NUL
Agnes studeerde in 1977 af en kon meteen aan de slag bij het Mechels Miniatuur Theater. Ze speelde er onder andere in stukken als Zwart en wit, Hou me vast, Het is geen leven Jeanne en Agnes en God. Ze was ook vaak te zien op tv en speelde onder meer mee in De Collega’s, Jan Rap en z’n Maat, R.I.P. en Interflix. Sinds 1997 is ze de praatgrage kabouter Kwebbel in de tv-serie Kabouter Plop.

LULU AERTGEERTS
Lulu was actief in de musical afdeling van het Koninklijk Ballet van Vlaanderen met hoofdrollen in Me and my girl, Hello Dolly en Chicago. In 2005 regisseerde ze De Holiday Love Show. Dan volgde een rol in de Abba musical Mamma Mia. In 2008 toerde ze samen met Wanda Joosten, Myriam Bronzwaar en Marijke Hofkens rond met Moeders! een zwangerschapskomedie. Op televisie had ze rollen in de televisieseries Postbus X, Wittekerke en Familie en gastrollen in onder andere Witse en Zone Stad.


Terug naar ARCHIEF