Taxi Taxi - Cast
PATRICK ONZIA

Patrick is een zanger, acteur, entertainer, presentator, enz...  Kinderen kennen hem als Dobus en als aangever was Patrick een vaste waarde bij de Caals & Van Vooren revues. Patrick is vertrouwd met komedie en speelt regelmatig in Vlaanderen en Nederland.

DIRK VAN VOOREN
Dirk is vooral bekend van zijn acts, revues en shows. Kinderen kennen hem uit de serie Piet Piraat. Hij speelde al verscheidene komedies, zoals Wat een soep, Foei, minister! en Zwijg Kleine!

KADER GURBUZ
Kadèr begon als VT4 omroepster en werd bekend door haar rollen in W817 en in Flikken.  Ze stond regelmatig op de planken bij de KNS, Arca en Het Ballet Van Vlaanderen.  Momenteel heeft Kadèr een vaste rol in Familie.

BRITT VAN DER BORGHT
Britt werd bekend in De Kotmadam. Ze speelde in W817 en in Plop in de wolken. Maakte samen met Anne Denolf het sketchprogramma Oekanda. In 2008 was ze te bewonderen in Steracteur Sterartiest.

DIRK LAVRYSEN
Dirk Lavrysen heeft ervaring met komedies, zoals Een raar koppel en Verkeerd verbonden. Verder kennen we hem van F.C. De Kampioenen, Thuis en kreeg hij vaste rollen in Lili & Marleen en recent nog in Grappa op VTM.

PETER BULCKAEN
Peter Bulckaen werkte mee aan de komedie Een leugentje om kerstmis en Kom van dat dak af.  Maar is bekend geworden als Max in Wittekerke. Momenteel heeft hij ook een vaste gastrol in Familie.

ERIK VAN HERREWEGHE
In het theater was hij actief in verschillende theatergezelschappen, Blauwe Maandag Cie, het Raamtheater, enz...  Zijn hoofdrol in Kaat & co, maakte hem bekend bij het grote publiek.


Terug naar ARCHIEF