Als de kat van huis is - Cast
ELLEN SCHOETERS
Ellen speelde in verschillende televisieseries: Familie, Thuis en Mega Mindy.  Vanaf 2007 studeerde zij theater en film in Amerika.  Het leverde haar rollen op in o.a. Code 37 en Aspe.

DANNI HEYLEN
Haar bekendste rol is ongetwijfeld die van Pascale De Backer in de populaire serie F.C. De Kampieoenen. Zij vertolkt deze rol al sinds de start van de serie op 6 oktober 1990. In 1974 echter begon ze haar carrière als actrice in het gezelschap ‘Het reizend volkstheater’. Ze speelde een uitgebreide lijst met gekend repertoire van o.a. Shakespeare, Molière, Ayckbourn en Camoletti.

CARRY GOOSSENS
Carry werd bekend door zijn rol van Oscar in F.C. De Kampioenen. Verder speelde hij opmerkelijke rollen in Lili en Marleen en Twee straten verder. Afgelopen jaren was hij heel actief in het theater en speelde de komedies De nagel van mijn kist naast Frank Aendenboom en in Ladies Night.

DIRK VAN VOOREN
Dirk is vooral bekend van zijn acts, revues en shows. Kinderen kennen hem als Steven Stil, de stomme piraat uit de serie Piet Piraat van Studio 100. Hij speelde al verscheidene komedies, zoals Taxi taxi, Foei, minister! en Pak de Poen. Hij is de creatieve kracht achter De Komedie Compagnie.

LEEN DENDIEVEL
Ellen Leen studeerde drama en Woordkunst.  Ze heeft zangervaring, danservaring en we kennen haar van Spring en van haar vaste rol in Familie.  Theaterervering deed ze vooral op bij Theater aan de Stroom.

CHRIS BUS
Chris Bus verdiende haar sporen in het amateurtheater en kreeg haar eerste professionele opdracht in het Raamtheater in Antwerpen. Won samen met Carry ‘De keuze van de kijker’ en maakte  daarna Chateau Bravoure.

Terug naar ARCHIEF