De Sunshine Boys - Cast
CARRY GOOSSENS

Carry werd bekend door zijn rol van Oscar in F.C. De Kampioenen. Verder speelde hij opmerkelijke rollen in Lili en Marleen, Twee straten verder en Café Majestic.  Bij De Komedie Compagnie speelde hij o.a. Als de kat van huis is en Een Raar koppel. Hij is al sinds 2009 een graag terugkerende acteur bij de compagnie.

DIRK LAVRYSEN
Dirk Lavrysen heeft ervaring met komedies, zoals Taxi Taxi en Verkeerd verbonden. Verder kennen we hem van F.C. De Kampioenen, Thuis en kreeg hij vaste rollen in Lili & Marleen en recent nog in Grappa op VTM. De samenwerking met Carry, in een stuk van Neil Simon, ervaarde hij al in 2010 in de komedie Een raal koppel.

ANKE HELSEN
Anke Helsen speelde bij Het Raamtheater, Het Fakkeltheater en Het Nieuwe Boulevardtheater en op televisie gastrollen in o.a. Lili en Marleen.  Vaste rollen had ze in Spoed en nog steeds in Piet Piraat. Ze speelde voor het eerst bij ons tijdens de eerste productie in 2008 Zwijg Kleine!

WIM STEVENS
Wim Stevens' bekendste rollen speelde hij in Spoed, Zone Stad en in Kaat & co. Momenteel speelt hij nog steeds Tom de Decker in Thuis. Hij is voor het eerst te gast bij De Komedie Compagnie.

Gastrollen worden vertolkt door KIM TOSSEYN - MANU JACOBS en RONY VAN RUMST.

REGIE : JAN VERBISTTerug naar ARCHIEF