Een leugentje om Kerstmis - Cast

PETER BULCKAEN
Peter Bulckaen werkte mee aan de komedie Boeing, Boeing en Foei Minister!  Maar is bekend geworden als Max in Wittekerke. Momenteel heeft hij ook een vaste gastrol in Familie.

DIRK VAN VOOREN
Dirk is vooral bekend van zijn acts, revues en shows. Vormde het duo Caals & Van Vooren en kinderen kennen hem uit de serie Piet Piraat. Hij speelde al verscheidene komedies, zoals Kom van dat dak af en Taxi taxi.

DAISY THYS
Daisy speelde in verschillende grote musicals, zoals Les Misérables, Romeo & Julia, De 3 biggetjes en recent nog in Annie. Werd bekend met televisierollen in Thuis en Droge voeding kassa 4. Vaste gast in Het Witte Paard.

DIRK LAVRYSEN
Dirk Lavrysen heeft ervaring met komedies, zoals Slisse & Cesar en Taxi taxi. Verder kennen we hem van F.C. De Kampioenen, Thuis en kreeg vaste rollen in Lili & Marleen en recent nog Grappa op VTM.

DORIS VAN CANEGHEM
Doris is een Vlaamse rasactrice, bekend van Het Pleintje, Thuis en Stille Waters. Komische rollen speelde ze in het sketchesprogramma Grappa. Speelde een hoofdrol naast André Van Duin in de film Joep Meloen.

ERIK VAN HERREWEGHE
In het theater was hij actief in verschillende theatergezelschappen, Blauwe Maandag Cie, het Raamtheater, enz...  Zijn hoofdrol in Kaat & co, maakte hem bekend bij het grote publiek.

SARA GRACIA SANTACREU
Sara deed ervaring op in de musicals van Studio 100. Later werkte ze in grote producties zoals Dans der vampieren, Evita en de Sound of music. Acteerde ook in de jongerenreeks De vijfde boog op Ketnet.

Terug naar ARCHIEF