Een raar koppel - Cast
SASKIA DEBAERE
Saskia speelde onder meer in Droge voeding, kassa 4, en had verder nog gastrollen in onder andere de Kotmadam, 'Chris en co', F.C. De Kampioenen en Terug naar Oosterdonk.

DIRK LAVRYSEN
Dirk Lavrysen heeft ervaring met komedies, zoals Slisse & Cesar en Taxi taxi. Verder kennen we hem van F.C. De Kampioenen, Thuis en kreeg vaste rollen in Lili & Marleen en recent nog Grappa op VTM.

DIRK BOSSCHAERT
Dirk Bosschaert is bekend als de domme kok Berend Brokkenpap in de televisieserie Piet Piraat en als schildpad Dongo in Wizzy & Woppy. Daarnaast is Dirk Bosschaert actief als acteur en regisseur.

PETER BULCKAEN
Peter Bulckaen werkte mee aan de komedie Boeing, Boeing en Foei Minister!  Maar is bekend geworden als Max in Wittekerke. Momenteel heeft hij ook een vaste gastrol in Familie.

ERIK VAN HERREWEGHE
In het theater was hij actief in verschillende theatergezelschappen, Blauwe Maandag Cie, het Raamtheater, enz...  Zijn hoofdrol in Kaat & co, maakte hem bekend bij het grote publiek.

DIRK VAN VOOREN
Dirk is vooral bekend van zijn acts, revues en shows. Kinderen kennen hem uit de serie Piet Piraat. Hij speelde al verscheidene komedies, zoals Taxi taxi, Foei, minister! en Pak de Poen.

CARRY GOOSSENS
Carry werd bekend door zijn rol van Oscar in F.C. De Kampioenen. Verder speelde hij opmerkelijke rollen in Lili en Marleen, Twee straten verder en Café Majestic.

BRITT VAN DER BORGHT
Britt werd bekend in De Kotmadam. Ze speelde in W817 en in Plop in de wolken. Maakte samen met Anne Denolf het sketchprogramma Oekanda. In 2008 was ze te bewonderen in Steracteur Sterartiest.

Terug naar ARCHIEF