Kom van dat dak af - Cast
PETER BULCKAEN
Peter Bulckaen werkte mee aan de komedie Boeing, Boeing, Foei Minister! en schitterde hij in Smullen met Snullen. Maar Peter is bij het grote publiek bekend geworden als Max in Wittekerke. Momenteel heeft hij ook een vaste gastrol in Familie en in de nieuwe kinderreeks Dobus.

ELLEN SCHOETERS
Ellen speelde in verschillende televisieseries: Familie, Thuis en Mega Mindy.  Vanaf 2007 studeerde zij theater en film in Amerika.  Het leverde haar verschillende rollen op in o.a. Code 37 en Aspe.  Binnenkort is Ellen ook te zien in Ella op VTM.

DIRK LAVRYSEN
Dirk Lavrysen heeft ervaring met komedies, zoals Slisse & Cesar en Taxi taxi. Verder kennen we hem van F.C. De Kampioenen, Thuis, De Raf en Ronny show en kreeg vaste rollen in Lili & Marleen en recent nog Grappa en Los Zand op VTM.

BRITT VAN DER BORGHT
Britt werd bekend in De Kotmadam. Ze speelde in W817 en in Plop in de wolken. Speelde in het sketchprogramma Oekanda en was vorig seizoen nog te bewonderen in Steracteur Sterartiest. Speelde in de musicals Assepoester, Grease en vertolkt sinds 2009 een vaste rol in de nieuwe kinderreeks Dobus.

DIRK VAN VOOREN
Dirk is vooral bekend van zijn acts, revues en shows. Kinderen kennen hem als Steven Stil, de stomme piraat uit de serie Piet Piraat. Hij speelde al verscheidene komedies, zoals Taxi taxi, Foei, minister! en Au bouillon belge aan de zijde van Carry Goossens.

Terug naar ARCHIEF