Wat een soep - Cast
LUC CAALS

Luc Caals staat dit jaar veertig jaar op de planken. Hij werd bekend dank zij zijn deelname aan Nu of nooit en werd tweede. Speelde voornamelijk revues en shows o.a. samen met Dirk Van Vooren.

DIRK VAN VOOREN
Dirk is vooral bekend van zijn acts, revues en shows. Vormde het duo Caals & Van Vooren en kinderen kennen hem uit de serie Piet Piraat. Hij speelde al verscheidene komedies, zoals Kom van dat dak af en Taxi taxi.

KARIN JACOBS
Karin speelde in verschillende televisieseries en films. Ze werd bekend met haar rol in Wittekerke. Schrijft boeken, geeft lezingen en speelt binnenkort in de musical Anatevka samen met haar zoon Jelle en dochter Clara.

BRITT VAN DER BORGHT
Britt werd bekend in De Kotmadam. Ze speelde in W817 en in Plop in de wolken. Speelde samen met Anne Denolf het sketchprogramma Oekanda. In 2008 was ze te bewonderen in Steracteur Sterartiest.

NADINE NIJMAN
Nadine is een Nederlandse actrice die vooral veel ervaring heeft opgedaan in musicals.  Onlangs schitterde ze nog in de musical Petticoat.  In Vlaanderen was ze reeds te zien in Kuifje en de zonnetempel.

Terug naar ARCHIEF