Zwijg kleine! - Cast
ANKE HELSEN

Anke Helsen speelde bij Het Raamtheater, Het Fakkeltheater en Het Nieuwe Boulevardtheater en op televisie gastrollen in o.a. Lili en Marleen.  Vaste rollen had ze in Spoed en nog steeds in Piet Piraat.

PETER BULCKAEN
Peter Bulckaen werkte mee aan de komedie Boeing, Boeing en Foei Minister!  Maar is bekend geworden als Max in Wittekerke. Momenteel heeft hij ook een vaste gastrol in Familie.

CAMILIA BLEREAU
We kennen Camillia van films zoals Pauline & Paulette van Lieven Debrauwer. Op Tv is ze vooral bekend geworden met rollen in De Kotmadam, Stillen Waters en in Kinderen van Dewindt.

DIRK LAVRYSEN
Dirk Lavrysen heeft ervaring met komedies, zoals Slisse & Cesar en Taxi taxi. Verder kennen we hem van F.C. De Kampioenen, Thuis en kreeg vaste rollen in Lili & Marleen en recent nog Grappa op VTM.

ANNE DENOLF
Anne Denolf is vooral bij het grote publiek bekend gebleven als Sam in De Kotmadam. Op VTM was ze onlangs nog te zien in het burleske programma Oekanda. Ze speelde ook in de film Team Spirit.

PETER THYSSEN
Peter schrijft, regisseert en speelde o.a. bij figurentheater Froe Froe. Op Tv zag je Peter o.a. in Thuis, Stille Waters en Matroesjka’s. Peter werkt nauw samen met Studio 100 voor Samson & Gert.

BRITT VAN DER BORGHT
Britt werd bekend in De Kotmadam. Ze speelde in W817 en in Plop in de wolken. Maakte samen met Anne Denolf het sketchprogramma Oekanda. In 2008 was ze te bewonderen in Steracteur Sterartiest.

DIRK VAN VOOREN
Dirk is vooral bekend van zijn acts, revues en shows. Kinderen kennen hem uit de serie Piet Piraat. Hij speelde al verscheidene komedies, zoals Taxi taxi, Foei, minister! en Pak de Poen.

Terug naar ARCHIEF