Ladies Night - Cast
CARRY GOOSSENS

Carry werd bekend door zijn rol van Oscar in F.C. De Kampioenen. Verder speelde hij opmerkelijke rollen in Lili en Marleen, Twee straten verder en Café Majestic.  Bij De Komedie Compagnie speelde hij o.a. Als de kat van huis is.

PETER BULCKAEN
Peter Bulckaen werkte mee aan de komedie Zwijg Kleine! en Foei Minister!  Maar is bekend geworden als Max in Wittekerke. Momenteel heeft hij ook een vaste gastrol in Familie.

WIM VAN DE VELDE
Wim is een duizendpoot, hij regisseert, speelt, werkt voor jongeren met zijn eigen gezelschap Kip met Kop maar is vooral bekend geworden bij het grote publiek door zijn rollen in Spoed en Familie.

BEN ROTTIERS
Ben is vooral bekend om zijn rollen in Familie en F.C. De Kampioenen. Verder heeft hij enkele gastrollen gespeeld in o.a. Flikken.  Hij was ook 15 jaar verbonden aan het Jeugdtheater in Antwerpen.

DIRK VAN VOOREN
Dirk is vooral bekend van zijn acts, revues en shows. Kinderen kennen hem uit de serie Piet Piraat. Hij speelde al verscheidene komedies, zoals Taxi taxi, Een leugentje om Kerstmis en Kom van dat dak af.

KURT DEFRANCQ
Kurt is actief op veel vlak, in het theater in eigen cabaretvoorstellingen, op televisie in bekende reeksen en als auteur van boeken. Zijn bekendste theaterhit is Mannen komen van Mars, Vrouwen komen van Venus.  Op Tv herinnert iedereen zich nog Modest naast Rosa (Walter Baele) Vermeulen.
www.kurtdefrancq.be

Terug naar ARCHIEF