Ladies Night - Creatives


JAN VERBIST - REGISSEUR
Sinds 1964 was Jan Verbist als acteur en regisseur vast verbonden aan het Koninklijk Jeugdtheater in Antwerpen. Daarnaast deed hij talrijke gastregies in binnen- en buitenland.  Zo werkte hij o.a. voor Het Fakkeltheater, Reizend Volkstheater, Echt Antwaarps Theater en NTG. Hij regisseerde bijna alle Caals & Van Vooren revues en In de televisiewereld werkte hij als regisseur mee aan Bompa, Nonkel  Jef en Lili en Marleen. 

BIRGITTE DERKS - CHOREOGRAFIE
Brigitte is een Nederlandse actrice en choreografe.  Ze was in Vlaanderen enkele jaren te zien in Familie en leverde choreografieën af voor alle Caals & Van Vooren revues.  Ze begeleidde ook musicals als Daens, Bal der Vampieren en Sneeuwwitje.  Deze mannen laten dansen beschouwt Brigitte dan ook als haar zwaarste uitdaging.

GRIET VAN LANDEGHEM - KOSTUUM & SCENOGRAFIE
Griet heeft nu reeds een indrukwekkend parcours afgelegd als styliste.  Werkte mee aan films, Tv series en Musicals.  Pauline & Paulette, Stille Waters, Aspe, Amadeus, The Phantom of the Opera zijn maar enkele titels waar ze als kleedster of styliste aan heeft meegewerkt.  Sinds 2006 is Griet hoofd van de kledingafdeling binnen Studio 100 en staat in voor de styling van K3, Piet Piraat, Mega Mindy en alle andere Studio 100 shows of musicals.

ERCOLA - DECOR
Dit Antwerps decoratelier is al vele jaren actief in de theaterwereld.  Ze maakten decors voor bijna alle Samson & Gert Kerstshows, Het huis Anubis, Piet Piraat, enz.... Voor televisie leverden ze decors af voor Spoed, Jabaloe, en verschillende producties van Studio's Amusement.

LUC LANDUYDT - TECHNIEK
Luc werkt vast bij Studio 100 als technisch verantwoordelijke voor Zaal Elckerlyc.  Op die manier is Luc de vaste technieker geworden voor De Komedie Compagnie.  Hij ontwerpt de belichting voor de producties en zit tijdens de voorstelling achter de mengtafel.  Hij is ook steevast op post wanneer we met een voorstelling toeren in Vlaanderen.

Terug naar ARCHIEF