Lastige lusten - Cast


   

LUDO HELLINX
Ludo is bekend geworden door Flikken. Hij vertolkte ook verschillende gastrollen in Matroesjka's, Louis Louise, FC De Kampioenen,... In het theater speelde hij Kiekeboe en voor Studio 100 werkte hij mee aan Dobus. Vanaf november 2012 is Ludo dagelijks te zien in Familie.

MARC LAUWRYS
Studeerde Kleinkunst en werd bekend door zijn televisierollen in Familie, Spoed,... In het theater werkte hij mee aan grote musicals zoals The Lion King, Les Misérables,... Was onlangs nog te zien als Manuel in de Vlaamse versie van Fawlty Towers.

MIEKE BOUVE
Haar bekendste rollen speelde Mieke in Merlina, Thuis, Spring en Wittekerke.  Gastrollen speelde ze in Familie, Witse, Flikken, Aspe,... In Gent en omstreken staat ze regelmatig op de planken met het Vernieuwd Gents Volkstoneel van Bob De Moor.

ANN DE WINNE
Ann speelde bij het Koninklijk ballet van Vlaanderen talloze musicals, zoals Jekyll & Hyde, The sound of music, enz... Ze werkte mee aan De tovenaar van Oz en Daens. Regelmatig gast bij Luc Caals en speelde de komedies Schone schijn en Pak de poen.

DIRK LAVRYSEN
Dirk Lavrysen heeft ervaring met komedies, zoals Een raar koppel en Verkeerd verbonden. Verder kennen we hem van F.C. De Kampioenen, Thuis en kreeg hij vaste rollen in Lili & Marleen en recent nog in Grappa op VTM.

Terug naar ARCHIEF