Lastige lusten - Creatives


HERWIG DEWEERDT - REGISSEUR
Herwig groeit op in het landelijke Pajottenland aan de rand van Brussel. Hij studeert in Gent en richt er het Gents Universitair Straattheater en het jongerentheater Stekelbees op. In 1976 studeert hij af en verkiest te spelen bij Het Trojaanse Paard in Antwerpen en met Vuile Mong en de Vieze Gasten. In 1982 realiseert hij zijn eerste solotheaterproductie: Omer De Merde. Dit is het begin van een boeiende zoektocht naar een eigen vertelstijl. Deweerdt werkt samen met het Filharmonisch Orkest van Vlaanderen en presenteert met Dirk Brossé concerten om kinderen kennis te laten maken met klassieke muziek. Sedert 2000 is Deweerdt verbonden als theaterdocent aan het KASK te Gent. 

GRIET VAN LANDEGHEM - KOSTUUM & SCENOGRAFIE
Griet heeft nu reeds een indrukwekkend parcours afgelegd als styliste.  Werkte mee aan films, Tv series en Musicals.  Pauline & Paulette, Stille Waters, Aspe, Amadeus, The Phantom of the Opera zijn maar enkele titels waar ze als kleedster of styliste aan heeft meegewerkt.  Sinds 2006 is Griet hoofd van de kledingafdeling binnen Studio 100 en staat in voor de styling van K3, Piet Piraat, Mega Mindy en alle andere Studio 100 shows of musicals.

ERCOLA - DECOR
Dit Antwerps decoratelier is al vele jaren actief in de theaterwereld.  Ze maakten decors voor bijna alle Samson & Gert Kerstshows, Het huis Anubis, Piet Piraat, enz.... Voor televisie leverden ze decors af voor Spoed, Jabaloe, en verschillende producties van Studio's Amusement.

LUC LANDUYDT - TECHNIEK
Luc werkt vast bij Studio 100 als technisch verantwoordelijke voor Zaal Elckerlyc.  Op die manier is Luc de vaste technieker geworden voor De Komedie Compagnie.  Hij ontwerpt de belichting voor de producties en zit tijdens de voorstelling achter de mengtafel.  Hij is ook steevast op post wanneer we met een voorstelling toeren in Vlaanderen.

Terug naar ARCHIEF